Himalayan Chef ir WBM International zīmols – pasaules vadošais Himalaju rozā sāls ražotājs, eksportētājs un importētājs.
WBM International aizsākās kā neliels uzņēmums, kas piegādāja sāls lampas eko veikaliem. Gadu gaitā tas ir izaudzis par globālu zīmolu, kas ne tikai ražo un eksportē Himalaju sāli, bet arī nodrošina pilnīgus risinājumus gan vairumtirgotājiem, gan mazumtirgotājiem visā pasaulē.
Himalaju rozā sāls – dabas tīrība un veselība! Tā ir neapstrādāta, bez pievienotām ķīmiskām vielām, saglabājot visas 84 dabīgās minerālvielas, kas sniedz labumu veselībai. Šīs unikālās īpašības ir ieguvušas atzinību, un produkts ir apbalvots kā “Labākā sāls pasaulē”.
WBM International atbalsta ilgtspējību – daļa no peļņas tiek novirzīta WBM Starptautiskajam fondam, kas rūpējas par vides aizsardzību un izglīto sabiedrību par ilgtspējīgu dzīvesveidu.
“Daba sniedz vislabāko, un Himalayan Chef nodrošina šo kvalitāti tieši pie patērētāja galda.”
— Nafees Anjum, WBM International vadītājs
Himalaju rozā sāls ir iegūts vienā no pasaulē senākajām un ievērojamākajām sāls raktuvēm, kuru vēsture sniedzas vairāk nekā 2300 gadu senā pagātnē. Šis sāls ir unikāls ne tikai ar savu tīrību un neapstrādātību, bet arī ar tā izcelsmi – aizvēsturiskas jūras gultni, kas tagad atrodas Himalaju kalnu pakājē.
Himalaju rozā sāls satur vērtīgas minerālvielas, tostarp jodu, dzelzs oksīdu, magnēziju, varu, selēnu, cinku un citas. Šīs minerālvielas ne tikai nodrošina sāls krāsu, bet arī bagātina to ar unikālām īpašībām. Tā estētiskais izskats un bagātīgais sastāvs padara to par iecienītu izvēli gan virtuvē, gan spa procedūrās un dekoratīvos nolūkos.